Kategorie


Výrobci

Prohlášení o ochraně osobních údajů

 

Prohlašujeme, že s údaji, které nám poskytnete prostřednictvím formulářů na tomto webu naložíme jako s údaji soukromými a budeme je v tomto smyslu chránit. Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. V žádném případě je bez Vašeho svolení neposkytneme třetím osobám a ani jinak je nezneužijeme.

 

Vyjímkou jsou přepravní společnosti, kterým na základě smlouvy předáváme informace potřebné k doručení zboží a dále společnost Heureka Shopping s.r.o., která prostřednictvím služby "Heureka! Ověřeno zákazníky" odešle po každé objednávce zákazníkovi jednorázový dotazník o spokojenosti při nákupu na našem e-shopu.

 

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečeny proti zneužití. 

 

Heureka! Ověřeno zákazníky

V rámci písemné smlouvy, podle pravidel a s pověřením ÚOOÚ, zasílá Heureka.cz anonymní e-mailový dotazník, týkající se spokojenosti zákazníka, na jehož základě vznikají recenze daného internetového obchodu na webu www.heureka.cz. Společnost Heureka Shopping s.r.o. se zavazuje uvedené e-mailové adresy nepředávat třetí straně, nepoužívat je k dalším účelům, a do 30-ti dnů je odstranit ze své databáze.


Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0 Kč
Celkem 0 Kč

K pokladně

Rychlý kontakt


Dodavatel zboží a odběrné místo:

KAXL s.r.o.
Dukelská 240/16, Bílovec
info@kaxl.cz
Mapa >>

Prodejna otevřena
Po-Pá: 8-12 a 13-17 hod

Infolinka / objednávky
Po-Pá: 8-12 a 13-16 hod
Tel: 608 414 413

Reklamace / tech. dotazy
Po-Pá: 9-12 a 13-15 hod
Tel: 724 978 065

Servis / Půjčovna nářadí
Po-Pá: 8-12 a 13-17 hod
Tel: 702 005 840
pujcovna.kaxl.cz >>

Novinky na e-mail